Oferim 2 invitatii duble la concertul Semnal M

concertul Semnal M

Oferim 2 invitatii duble la concertul Semnal M, eveniment care va avea loc la Teatrul National din Cluj, in data de 15 decembrie 2018, de la ora 20:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este melodia preferata cantata de catre cei de la Semnal M.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 07 decembrie 2018, ora 10:00.

Semnal M
În toamna lui 1976 se pun bazele trupei, după o discuție între Iuliu Merca si Ștefan Boldijar, purtată în prezența lui Mimi Găzdac (Varga), in restaurantul „Scoica” din Jupiter din vara aceluiași an.

Primăvara anului următor aduce cu sine începutul repetițiilor, în Cluj-Napoca. Formula era: Iuliu Merca, Ștefan Boldijar, Liviu Hrișcu (ex. Mondial), Constantin Sălăgean și Tavi Popovici. În luna martie se dă numele formației: Semnal.

Hituri: “Moara”, “Durata”, “Hora”, “Urare”, “La mijloc de padure”, “Bal la Apahida”, “Mai avem multe de facut”, “Tanara dimineata”, “La fereastra ta”, “Descult in iarba”, “Spune-mi cine esti” etc

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Semnal M

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

50 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.