Oferim 2 invitații duble la concertul Suflet. Peisaje muzicale din Carpați și Himalaya

Suflet. Peisaje muzicale din Carpați și Himalaya

Oferim 2 invitații duble la concertul Suflet. Peisaje muzicale din Carpați și Himalaya, eveniment care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, in data de 19 martie, de la ora 19:30.  Invitații la Suflet.

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce ati vrea sa mergeti la acest eveniment.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile PANA in data de 15 martie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, cu susținerea Ambasadei Indiei la București și a Ministerului Culturii din India, vă invită la un eveniment inedit, ce aduce împreună muzica tradițională din România și India.

De la doină la dhun, de la horă la hori, de la sârbă la raga, în cadrul concertului veți descoperi diversitatea și bogăția muzicală a celor două țări. Prin confluența instrumentelor de suflat din cele două spații culturale, artiștii vă vor încânta cu interpretări surprinzătoare ale unor îndrăgite piese din folclorul românesc, alături de un repertoriu inspirat din anotimpurile și festivalurile indiene.

Cu vocea sa caldă și măiestria interpretării la nai, Narcisa Băleanu dă glas celor mai reprezentative expresii muzicale ale sufletului românesc. Bhaskar Das redă prin flautul său din bambus spiritul ancestral al civilizației indiene iar Amit Mishra, la tabla, adaugă dinamism și forță întregii prezentări muzicale.

Lăsați-vă purtați într-o fascinantă călătorie sonoră pe două continente și trăiți bucuria redescoperirii tradițiilor ce ne reprezintă și ne dau valoare în lume!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Suflet. Peisaje muzicale din Carpați și Himalaya

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

18 comments

  1. As dori sa merg pentru varietatea muzicala și culturala ce o oferă aceasta experienta. Plus muzica- panaceu pentru suflet. Îmbinarea muzicala româno-indiana suna foarte atractiv.

  2. As dorii sa merg la acest eveniment pentru a asculta o muzica, placuta care te ajuta in a te relaxa si a simtii linistea interioara cu persoana draga.

  3. Mi-ar face placere sa particip la acest eveniment pentru varietatea culturala si muzicala

  4. Mi-ar face o deosebita plăcere sa merg la acest eveniment pentru ca ador muzica și sunt fascinata de cultura, atât a noastră, cât și a altora.

  5. Un bun prilej pentru a lasă sufletul să se încarce cu energie pozitivă și să se relaxeze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.