Oferim 2 invitatii duble la concertul sustinut de Grigore Lese – Un secol de dor, eveniment care va avea loc la Opera Nationala Romana, in data de 30 noiembrie de la ora 18:30 Invitatii Grigore Lese Invitatii Grigore Lese

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce va place artistul Grigore Lese?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 21 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Cel mai iubit și cel mai înzestrat maestru al muzicilor tradiționale din România va prezenta un spectacol-eveniment: Un secol de dor.

Grigore Leşe va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, puse într-un montaj de lumină şi culoare, de armonii şi cugetări profunde, de vibraţie românească autentică. Concertul va fi un regal închinat limbii române, sonorităţilor tradiţionale şi trăirilor identitare profunde

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul sustinut de Grigore Lese – Un secol de dor

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!