Oferim 2 invitatii duble la concertul sustinut de Mihai Mărgineanu

30 iunie Concert Mihai Margineanu

Oferim 2 invitatii duble la concertul sustinut de Mihai Mărgineanu, eveniment care va avea loc in data de 30 iunie 2022, de la ora 19:30, la Casa de Cultura a Studentilorconcertul lui Mihai Mărgineanu  concertul lui Mihai Mărgineanu

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este piesa dumneavoastra peferata cantata de Mihai Margineanu

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs, va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana pe data de 20 iunie 2022, ora 10:00.

Fiecare concert marca Mihai Mărgineanu reprezintă un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta şi dansează nestingheriţi, pentru că show-urile lui sunt îmbogățite cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu.

Pe 30 iunie, în acompaniamentul simpaticilor săi instrumentiști, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj cu piese precum „Zarița Zanga”, „Paraschivo”, „Melci, scoici, raci, craci” sau „M-am dus să tai un copac”, va aduce zâmbetul pe buzele celor prezenți cu povestiri pline de amuzament, dar și cu refrenele arhicunoscute ale celor mai îndrăgite melodii cum sunt: „Mă iubește femeile”,„Gore din Chitila”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, ”Jana era Croitoreasă” sau ”Aviația dă senzația”.

Pe ritmuri de folk, pop și rock artistul aduce la viață povești veritabile din muzica tradițională și lăutărească, reușind în același timp să distreze, să ridice la dans și să ofere publicului trăiri și senzații intense. Plin de ironie și autoironie, repertoriul său oferă momentele de relaxare și distracție îndelung așteptate. Mihai Mărgineanu este fără doar și poate un artist care încântă privirile și sufletele tututror românilor, indiferent de vârstă.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul sustinut de Mihai Margineanu

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize !

22 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.