Oferim 2 invitatii duble la concertul The Moon and The Nightspirit & Irfan

Oferim 2 invitatii duble la concertul The Moon and The Nightspirit & Irfan, eveniment care va avea loc la Teatrul Naţional, in data de 20 aprilie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la acest concert.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 10 aprilie 2017, ora 10:00.

Mario Dance Atelier, în colaborare cu Nomad Events și Cavalleria vă prezintă un concert cu totul special. Doua trupe deosebite, care au mai vizitat țărmurile românești, vor crea o seară memorabilă pentru publicul clujean, la Teatrul National din Cluj.

The Moon and the Nightspirit – o formație care vine cu o semnatură artistică distinctă care este reflectată atât în muzica compusa de ei, cât și în universul vizual unic care vine ca o completare perfectă pentru compoziții

Muzica celor de la Irfan este un amestec electro-acustic inspirat de tradițiile sacre balcanice, persane și orientale, cu ritmuri hipnotizante

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul The Moon and The Nightspirit & Irfan

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *