Oferim 2 invitatii duble la concertul trupei Il Volo

Castigatori invitatii concert Il Volo

Oferim 2 invitatii duble la concertul trupei Il Volo, eveniment care va avea loc in data de 18 iulie 2022, de la ora 20:00, la BT Arena.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce concurs a castigat trupa Il Volo in anul 2015.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs, va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana pe data de 05 iulie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Primele concerte al trupei  Il Volo din cadrul turneului mondial „Il Volo Sings Morricone and more”  găzduite de Arena di Verona și de Teatrul Antic din Taormina au fost susținute cu casa închisă, iar artiștii au fost ovaționați de cei peste 40.000 de spectatori care au umplut sălile până la refuz. Il Volo aduce muzica Il Volo aduce muzica Il Volo aduce muzica

Același concert de succes va fi prezentat publicului din România, pe 18 iulie, tenorii Piero Barone, Ignazio Boschetto și baritonul  Gianluca Ginoble vor cânta pentru prima dată pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca acompaniați de New Hope Orchestra sub bagheta dirijorului Flaviu Mogoșan.

Spectatorii vor fi purtați într-o călătorie copleșitoare în arta marelui compozitor italian Ennio Morricone dar și prin minunatele refrene ale unor melodii veritabile precum  „Nesum Dorma”, „All by myself”, „My Way”, „Delilah”, „Un amore cosi grande”, „La donna e mobile”„Caruso”,  sau „Volare”. Bineînțeles, din repertoriul concertului nu va lipsi piesa de referință trio-ului -„Grande Amore”. Muzica de film inconfundabilă a unuia dintre cei mai mari compozitori și dirijori ai secolului XX, Ennio Morricone, melodiile de succes sau ariile de operă care au făcut înconjurul lumii și au scris pagini importante în istoria muzicii clasice și moderne reprezintă ingredientele acestui spectacol unic, pe care publicul îl va păstra în suflet pentru toată viața.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul trupei Il Volo

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru! Vor urma si alte surprize !

21 comments

  1. A câștigat Festivalul de Muzică de la San Remo 2015 cu piesa ” Grande Amore”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.