Oferim 2 invitatii duble la evenimentul Ecstatic Dance – Ascending

Oferim 2 invitatii duble la evenimentul Ecstatic Dance – Ascending care se va desfasura in data de 17 februarie 2017, de la ora 18;30, la Casa Tranzit.

Ce trebuie sa faceti:

Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la evenimentul Ecstatic Dance – Ascending.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 15 februarie 2017, ora 10:00.

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă, fără prejudecăți. Dansul si mișcările sincere au rolul de a scoate din noi trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

Deschide-ți simțurile și vino să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte în care nu dansezi, ci ești dansat!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la evenimentul Ecstatic Dance – Ascending

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

6 comments

  1. Doresc sa particip pentru trairi si sentimente adanci si pentru a ma descoperi pe mine!

  2. As vrea sa particip la acest eveniment pentru a putea beneficia de o oportunitate inedita, dar si pentru a da altora din energia si experienta mea.

  3. Pentru ca de fiecare data cand dansez cu toate simturile mele, viata mea si a celor cu care am de-a face, se imbogateste, aduc bucurie, frumos, creativitate si impulsul de a depasi niste limite. Iubesc dansul foarte mult, si sper ca si dansul ma iubeste…chiar daca in momentul de fata il folosesc mai mult ca si terapie, ca forma de cunoastere si exprimare a ceea ce cumva este ascuns de mine. Toate cele bune, ecstaticilor. 🙂

  4. Este o experienta pe care doar cine a mai fost o intelege ,intri intr-o stare greu de descris daca traiesti momentul ..atat…

  5. Pentru ca vreau sa ies din zona de comfort si sa experimentez libertatea prin dans 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.