Oferim 2 invitatii duble la evenimentul Liber la educatie financiara

Oferim 2 invitatii duble la evenimentul Liber la educatie financiara, care va avea loc la hotelul Double Tree by Hilton, in data de 15 septembrie 2018.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce inseamna educatia financiara pentru dumneavoastra.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDRP).

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 septembrie 2018, ora 10:00.

Când le vorbim copiilor noștri despre bani ne limităm de obicei la a le spune cât de important este să facă economii. Sau le oferim bani pe post de ”recompensă” pentru 5 minute de liniște.

Educația financiară a copiilor nu ține însă doar de bani, ci mai degrabă are legătură cu formarea de convingeri și valori pentru viață.

Felul în care părinții noștri s-au raportat la bani, modul în care i-am auzit vorbind despre ei, îngrijorările pe care ni le-au transmis s-au impregnat în subconștientul nostru și ne-au setat atitudinea față de bani și câștig.

România este pe ultimul loc la alfabetizare financiară din Europa, doar 22% dintre noi avem un minim bagaj de cunoștințe financiare, iar asta se reflectă în propriile noastre vieți împovărate de rate și datorii și pline de alegeri neinspirate financiar.

Ce și când le spunem copiilor despre bani? Cum îi pregătim să devină adulți responsabili financiar? Cum să ne resetăm chiar noi, ca adulți, relația cu banii?

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la evenimentul Liber la educatie financiara

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

Oferim 2 invitatii duble la evenimentul Liber la educatie financiara

10 thoughts on “Oferim 2 invitatii duble la evenimentul Liber la educatie financiara

  1. Cam de un an a început să mă intereseze acest subiect , încă sunt ” novice ” la acest domeniu , însă am înțeles că cele mai bune investiții sunt cele ce aduc beneficii pe termen lung!

  2. nu înseamnă nimic de fapt pt ca n am
    fost educata în acest sens! n am fost educata sa economisesc, sa investesc, sa nu cheltui la
    impuls. mi se pare ca atunci când romanul nu are bani, mai schimba 100 de euro. trist! tocmai de aceea imi doresc mult sa particip la aceasta conferita pt a i putea transmite niște valori solide fetiței mele atunci când va percepe notiunea de ‘bani’.

  3. Consider ca educatia financiara ne ofera principiile necesare administrarii banilor si directia catre independenta financiara, ne invata cam sa facem alegeri in viata de zi cu zi si cum sa investim banii astfel incat sa nu fim presati de datorii si rate

  4. Intelegerea mecanismelor ce stau la baza câștigului financiar si dimensionarea cheltuielilor.

  5. Ce și când le spunem copiilor despre bani? E un schimb pe care il facem si la care ar trebui sa avem grija pentru a nu deveni avari. Cum îi pregătim să devină adulți responsabili financiar? Prin pusculita/economi. Cum să ne resetăm chiar noi, ca adulți, relația cu banii? Prin voluntariat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top