Oferim 2 invitatii duble la festivalul Ghibstock

Oferim 2 invitatii duble la festivalul Ghibstock, eveniment care va avea loc in curtea Liceului Onisifor Ghibu, in data de 17-18 mai 2019.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce se va face cu fondurile stranse in acest an, la festivalul Ghibstock.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 14 mai 2019 ora 10:00.

De 10 ani curtea Liceului Onisifor Ghibu, din Cluj-Napoca, se transformă într-o adevărată mișcare, într-un festival organizat de tineri pentru tineri.

Mai multe nume ca în oricare alt an. The Kryptonite Sparks, Dj Shiver, Cred ca sunt Extraterestru, Argatu & Moș Martin dar și mulți alții vor face curtea școlii să vibreze. Muzica bună e pretutindeni, astfel încât participanții se pot bucura de scena Silent Garden, locul unde alegerea le aparține.

Când vrei să iei o pauză din dansat poți explora incinta festivalului pentru a descoperi zecile de surprize și activitățile care îți vor reaminti de copilărie.

“Pornit în 2010, Ghibstock e mai mult decât un festival, fiind construit de voluntari în întregime, de oameni care cred în puterea unui astfel de eveniment și continuă, chiar dacă muzica se oprește. Ghibstock reprezintă un model educațional, având un rol important atât în ceea ce privește cauzele abordate de-a lungul anilor, cât și în dezvoltarea personală a voluntarilor implicați în organizarea evenimentului”.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la festivalul Ghibstock

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

9 comments

  1. In acest an cu banii strânși voluntarii asociației trimit 25 de copii din satele de lângă Cluj în tabără

  2. Banii adunați vor merge 2 proiecte caritabile de asociația Blană:Tabăra Ghibstock, 5 zile cu activități de educație nonformală pentru 25 de copii din satele de lângă Cluj, unde aceștia vor învăța totul despre încrederea de sine.
    Comunitatea – un proiect în satul copiilor ce va fi conceput de la zero alături de ei.

  3. In acest an, cu banii stransi la Ghibstock, se vor sustine doua proiecte: 25 de copii din satele de langa Cluj vor fi trimisi in tabara si, mai apoi, se va implementa un proiect de continuare a celor invatate in tabara, chiar in localitatea copiilor.

  4. Cu fondurile strânse, voluntarii asociației blana! vor implementa proiecte caritabile. Tabăra Ghibstock va ajuta alți 25 de copii din satele de lângă Cluj, si le va arăta că școala e mai mult decât ceea ce pare. Comunitatea – Un proiect în satul copiilor, care va fi conceput și implementat de la zero, alături de ei. Astfel va oferi un cadru în care tinerii aplică ce au învățat în tabără pentru transformarea mediului în care trăiesc.

  5. fondurile vor fi folosite pentru 25 de elevi din zonele defavorizate, limitrofe municipiului Cluj, pentru realizarea unei tabere

  6. cu fondurile stranse in acest an, la festivalul Ghibstock se trimit 25 de copii din satele de lângă Cluj în tabără

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *