Oferim 2 invitatii duble la petrecerea T I M B R E CoLoRATE, eveniment care se va desfasura in fosta arhiva a postei principale din Cluj si se numeste Post Office Bistro, in data de 05 noiembrie 2016, ora 22:00.

Ce trebuie  sa faceti:

 

Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa numiti un artist care este prezent la evenim TIMBRE COLORATE.

Puteti lasa comentariile pana in data de 02 noiembrie 2016, ora 10:00.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Petrecerea se numeste TIMBRE COLORATE, evenimentul are loc intr-un local care se afla in fosta arhiva a postei principale din Cluj si se numeste Post Office Bistro.

Vrem ca toti dintre voi sa va lasati purtati de muzica in toate colturile imaginatiei si al universului iar sentimentele sa va copleseasca deplin.Vrem sa va purtam pe culmile imaginatiei ghidati de ritmurile alerte si melodioase ale artistilor nostrii care promit ca va vor oferii o calatorie de neuitat plina de sentimente colorate care nu le veti uita vreodata, iar aici timbrele necesare expedierii vor fi trairile oferite de muzica.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la petrecerea TIMBRE COLORATE

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !