Oferim 2 invitatii duble la SoNoRo Festival

Oferim 2 invitatii duble la concertul SoNoRo de la Universitatea Babeș-Bolyai (sala Auditorium) din data de 13 noiembrie 2016, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este poetul preferat.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 noiembrie 2016, ora 10:00.

Festivalului Internațional de Muzică de Camera SoNoRo se întoarce în Cluj la cea de-a XI-a ediție, pentru trei concerte desfășurate în perioada 11-13 noiembrie. Concertele vor avea loc la Banca Națională a României, Biserica Reformată Calvină și la Universitatea Babeș-Bolyai (sala Auditorium).

Ediția a XI-a a Festivalului SoNoRo, LA MUSE ET LE POÈTE, vă propune întâlniri cu unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului printre care pianiștii Olli Mustonen și Louis Lortie, violoniștii Mihaela Martin, Ilya Gringolts sau Philippe Graffin, violonceliştii Frans Helmerson, Christian Poltéra sau Maximilian Hornung.

Mai multe detalii pe www.sonoro.ro

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la SoNoRo Festival

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.