Oferim 2 invitatii duble la spectacolele de dans organizate de Mario Dance Atelier in luna martie, care vor avea loc in 16, 22 si 30 martie, de la ora 19:00, la Mario Dance Atelier.

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti numele celor 3 spectacole organizate de Mario Dance Atelier in luna martie.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 15 martie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Luna martie aduce flori, zâmbete, bucurie și spectacole la studio Mario Dance Atelier, str Someșului, nr 5, Cluj Napoca!

Trei spectacole pe care iubim să le prezentăm publicului, de fiecare dată cu aceleași emoții.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolele de dans organizate de Mario Dance Atelier

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!