Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Comedianţi pe drumuri – Vio şi Costel

Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Comedianţi pe drumuri – Vio şi Costel, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, 27 februarie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce reprezinta proiectul online Comedianți pe drumuri?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 11 februarie 2017, ora 10:00.

Spectacolul Comedianți pe drumuri este un show în care rutina de stand up comedy a fiecăruia se completează cu momente video, special concepute pentru fiecare oraș în parte.

Show-ul durează aproximativ 90 de minute… dacă luăm în calcul și râsetele, un pic mai mult.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Comedianţi pe drumuri – Vio şi Costel

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 3 zile sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

9 comments

  1. Spectacolul Comedianți pe drumuri este un show în care rutina de stand up comedy a fiecăruia se completează cu momente video, special concepute pentru fiecare oraș în parte.

  2. Proiectul online “Comedianţi pe drumuri” reprezintă o serie de clipuri în care Costel (Constantin Bojog) şi Vio (Viorel Dragu), comedianţi în Club 99, discută şi se amuză de orice, de la muzică, actori, versuri, obiceiuri, expresii la poveşti şi întâmplări personale.

    Alta intrebare?! 😉

  3. Spectacolul Comedianți pe drumuri este un show în care rutina de stand up comedy a fiecăruia se completează cu momente video, special concepute pentru fiecare oraș în parte.

  4. Spectacolul Comedianți pe drumuri este un show în care rutina de stand up comedy a fiecăruia se completează cu momente video, special concepute pentru fiecare oraș în parte.

  5. Spectacolul “Comedianți pe drumuri în turneu” este un show în care rutina de stand up comedy a fiecăruia se completează cu momente video, în stilul celor din seria de pe youtube, special concepute pentru fiecare oraș în parte

  6. Proiectul online “Comedianți pe drumuri” reprezintă o serie de clipuri în care Costel (Constantin Bojog) și Vio (Viorel Dragu), comedianți în Club 99, discută și se amuză de orice, de la muzică, actori, versuri, obiceiuri, expresii la povești și întâmplări personale.
    Spectacolul “Comedianți pe drumuri în turneu” este un show în care rutina de stand up comedy a fiecăruia se completează cu momente video, în stilul celor din seria de pe youtube, special concepute pentru fiecare oraș în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.