Oferim 2 invitatii duble la spectacolul de dans Juliet’s Love

Juliet’s Love

Oferim 2 invitatii duble la spectacolul de dans Juliet’s Love, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 24 iunie 2021, de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce sentimente va incearca cand va ganditi la dans.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 21 iunie 2021, ora 10:00.

Probabil, niciodată scena elisabetană nu și-a găsit un echivalent mai adecvat decât în una de dans contemporan, prin simplitate, sobrietate rafinată și eleganța capacității de sugestie a spațiului psiho-artistic. Și probabil, nici o versiune scenică a celebrei opere “Romeo și Julieta” nu a fost mai apropiată de spiritul shakesperian decât ultima creație a “laboratorului de creație” Mario Dance Atelier, “Juliet’s Love” protagoniști care au aceeași vârsta cu personajele principale (desigur, un mare plus la capitolul originalitate), un univers vizual minimalist dar în care se zbat să încapă toate sentimentele și toată muzica din lume !

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul de dans Juliet’s Love

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize ! invitatii duble Juliet’s Love

8 comments

  1. Cand ma gandesc la dans imi amintesc de prima iubire si de iubirile trecute si pierdute si realizez ce efect puternic are asupra
    mea… atat de subtil.., dar atat de profund… aceasta forma de arta a fost creata pentru toate sufletele sensibile care sunt capabile sa admire frumosul in general..

  2. Dansul este una dintre cele mai frumoase și creative arte, iar pe mine ma ajuta sa ma incarc cu energie pozitivă. Dansul este de asemenea modul prin care doi parteneri pot deveni mai apropiați, mai pasionali sau pot comunica fără a folosi cuvinte.

  3. Când mă gândesc la dans, mă încearcă sentimente de iubire, fericire și emoție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.