Oferim 2 invitatii duble la spectacolul de dans Nomad Rhythm, care va avea loc la Teatrul Naţional, marti, 15 noiembrie 2016, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce marcheaza spectacolul de dans Nomad Rhythm?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de  13 noiembrie 2016, ora 10:00.

Costume şi dansuri tradiţionale, placerea de a dansa se transmite din generaţie în generaţie. Muzica live, emoţii transmise de către artişti care au ritmul în sânge.

În 2007, în timpul unei reprezentaţii la Sala Palatului din Bucureşti, doi dintre dansatorii ansamblului Romafest au fost remarcaţi de un reprezentant al Cirque du Soleil. Aceştia au lucrat alături de cei mai talentaţi artişti ai lumii pentru 4 ani. Intorşi în ţară, Attila Szanto şi Ovidiu Toti doresc să promoveze tradiţiile tigăneşti, dansurile pe care le realizează la scena fiind realizate într-un ritm care ridică de fiecare dată sala în picioare.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul de dans Nomad Rhythm

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !