Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Frumoasa calatorie a ursilor panda

Frumoasa calatorie a ursilor panda

Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Frumoasa calatorie a ursilor panda, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 29 martie 2017, de la ora 19:30.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la spectacolul Frumoasa calatorie a ursilor panda.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 27 martie 2017, ora 10:00.

Spectacolul rupt din cotidian cu subiect incarcat de valente simbolice.
Un delir… O bucurie fara margini si o abandonare de sine, care depaseste orice asteptare, orice idee cinica sau neconceputa despre iubire … Dorinta de a se contopi si de a disparea in iubire ia proportii absolute ale dizolvarii in neant… Ursii panda… Un spectacol de atmosfera si relaxare…

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Frumoasa calatorie a ursilor panda

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

16 comments

  1. In primul rand pentru ca iubesc teatrul iar aceasta piesa mi se pare foarte atractiva tocmai prin specificul ei deosebit.

  2. Paii, deocamdata nu pot sa judec decat posterul. Studiindu-l, reusesc sa descifrez niste elemente contrastante: inocenta ( ursii panda), pacat ( iubita , semnul ce avertizeaza varsta minima), pasiune ( imaginea tinerilor ce danseaza). Is foarte curioasa cum a folosit regizorul aceste elemente in povestea sa si da, posterul e motivul pentru care vreau sa vad si piesa!

  3. Am convingerea ca va fi un spectacol compex…o experienta artistica care ne va scoate din cotidian.:-)

  4. Ar fi pentru prima data cand as participa la un asemenea spectacol. Totodata, ar fi pentru prima data cand as avea ocazia sa vad o piesa prezentata de catre grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca și Teatrul Geneza Art din Chișinău.

  5. Cred ca este un spectacol frumos și plin de farmec și vreau sa ma conving de asta.

  6. Vreau sa merg la acest spectacol, doarece iubesc teatrul, iar persoana pe care o voi lua cu mine daca castig, nu a fost niciodata la teatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.