Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Gorgeous Bird, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 20 noiembrie 2022, de la ora 19:30.

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de catre cine este semnata coregrafia spectacolului Gorgeous Bird.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 15 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Premiera unui spectacol unic se apropie ! Gorgeous Bird, un eveniment marca  Mario Dance Atelier.

Danseaza: Ale Cristiana Alexandra Marami Oana Bonda Flavia Bodocan Ioana Varodi Andreia Focsa Daria Costachel

Un proiect modern, realizat in premiera, conceptul, viziunea si expunerea povestii in scena, realizate intr-o maniera originala.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Gorgeous Bird

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!