Oferim 2 invitatii duble la spectacolul  PATIO DE TANGO, eveniment care va avea loc la Teatrul National, in data de 28 octombrie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa raspundeti la urmatoarea intrebare: cine organizeaza spectacolul PATIO DE TANGO?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 octomrbie 2017, ora 10:00.

Căldura unei îmbrăţişări, emoţie, nostalgie, simplitate, pasiune, intimitate….senzaţii care cu ajutorul muzicii şi dansului le veţi simţi în cadrul spectacolului PATIO DE TANGO

Acest spectacol reuneşte zece muzicieni şi dansatori care prezintă tango traditional şi noul concept de tango “milongueros”, stiluri de dans care se întâlnesc în curţile coloniale din Buenos Aires.

Tangoul instrumental realizat de către duetul chitarelor Muller – Funes va fi completat cu muzica live si versuri recitate de cantareaţa argentiniană Silvia Funes. Aceştia vor fi însoţişi în scena de către două perechi de dansatori de tango tradiţional şi de către artişti ai actualei scene de Tango Buenos Aires, Sgrablich Venosi și Alex Winter.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul PATIO DE TANGO

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alta persoana.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !