Oferim 2 invitații duble la spectacolul Scaunele

Castigatori invitații la Scaunele

Oferim 2 invitații duble la spectacolul Scaunele, eveniment care va avea loc la Military Club, in data de 08 aprilie 2023, de la ora 19:00.          Invitații la spectacolul Scaunele 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cui ii este adus un omagiu prin intermediul acestui spectacol.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 martie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Cronică a unei dispariții anunțate, propunerea noastră artistică se centrează pe necesitatea umplerii golului, a sensului care suplinește ființarea.

O generație face loc alteia într-o succesiune dureroasă de renunțări și înlocuiri, importantă fiind ștafeta, nu relevanța mesajului concluziv.

Tată și fiică, profesor și elevă, reprezentanți a două generații succesive de maeștri ai scenei se întâlnesc acum și aici într-o provocare marcată de două reveniri spectaculoase.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Scaunele

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.