Oferim 2 invitatii duble la spectacolul StandUp Comedy – Mincu si Maria Popovici

Oferim 2 invitatii duble la spectacolul StandUp Comedy – Mincu si Maria Popovici, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor,  in data de  14 martie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce inseamna pentru voi StandUp Comedy.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 12 martie 2017, ora 10:00.

OmniPass continua seria show-urilor de Stand-Up Comedy incendiare.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe cea de a doua.
Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul StandUp Comedy – Mincu si Maria Popovici

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

Oferim 2 invitatii duble la spectacolul StandUp Comedy – Mincu si Maria Popovici

22 thoughts on “Oferim 2 invitatii duble la spectacolul StandUp Comedy – Mincu si Maria Popovici

  1. StandUp Comendy înseamnă pentru mine relaxare, râsete cu gura până la urechi, evadare din cotidian și, nu în ultimul rând, curiozitate pentru creativitate.

  2. Pentru mine standup comedy este acel ceva care te face sa uiti de toate problemele de zi cu zi,un loc in care te poti relaxa si te amuza in acelasi timp,alaturi de persoane dragi.

  3. Îmi doresc sa merg și sa ma relaxez intr-o atmosfera plăcută ,sa aud hohote in jur și sa ma bucur de o zi altfel ..ce-i mai bun de făcut intr-o zi de marți după ce ieși de la lucru?!:)stand up comedy este tratamentul de care toți avem nevoie ,doza lui asigurându-ne buna dispoziție și pofta de viața!

  4. Pentru mine StandUp Comedy reprezintă un spectacol excepțional care te face sa uiți de grijile de zi cu zi și te duce în zona de confort, amuzament, distracție, un eveniment care te face sa razi cu gura pana la urechi.

  5. Stand-up reprezintă acel moment în care îți este prezentată realitate, intro maniera comica ce-i drept. De altfel este greu sa acceptam realitatea din jur, pentru marea majoritate. Prezentată sub forma unui spectacol de comedie situația de zi cu zi devine mai ușor de acceptat. După ce participi la un spectacol de stand-up o să te regăsești în multe dintre glume și o zâmbești de fiecare data că și cum ar fi ceva normal. Face reality and accept orice with a big smile in your face!

  6. Pentru mine inseamna un mod de relaxare si de aerisire, si iesirea din rutina zilnica. Dupa o doza buna de ras reusesc sa uit de tot si sa ma simt ‘ca noua’ 🙂

  7. StandUp-ul e o modalitate excelenta de destresare dupa o zi obositoare de muncă

  8. Stand up comedy pentru mine este raset, relaxare, creativitate si realizarea ca viata nu e chiar asa de “neagra”, depinde numai cum o privesti

  9. StandUp Comedy reprezinta un univers in care poti intra in orice stare dar intotdeauna iesi afara cu zambetul pe buze si lacrimi de la rasete

  10. Merg la stand-up comedy pentru a ma relaxa dupa o zi incarcata si pentru a rade alaturi de public

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top