Oferim 2 invitatii duble la spectacolul Undercover Orkestra din cadrul TIMAF, eveniment care va avea loc la Rekord Park Cluj (str. Onisifor Ghibu 20 A), in data de 18 octombrie 2019, de la ora 22:00.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la spectacolul Undercover Orkestra.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 16 octombrie 2019, ora 10:00.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF a ajuns la cea de a IX-a ediție. Festivalul aduce în fața publicului clujean cel mai mare spectacol de iluzionism din România.

18 octombrie aduce la Record Park, Unique Concept Party II, un eveniment la care momentul de live act va fi oferit de către Undercover Orkestra, orchestra simfonică într-o fuziune cu muzica mixată de DJ K-lu.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la spectacolul Undercover Orkestra, din cadrul TIMAF

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !