Oferim 2 invitatii duble la StandUp Comedy cu Mane Voicu & Nelu Cortea

Oferim 2 invitatii duble la StandUp Comedy cu Mane Voicu & Nelu Cortea, eveniment care va avea loc la Capitoliu Bistro, vineri 21 aprilie 2017, începând cu ora 21:30.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la acest eveniment.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 19 aprilie 2017, ora 10:00.

Mane Voicu a prestat spectacole în toate oraşele mari ale României.
In Bucuresti presteaza stand up comedy la “Club 99”, “Cafe Deko”, “Inspayer” si “In Culise”.
Este câştigătorul competiţiei internaţionale de stand up comedy ”FISC 2013”.
A urcat in deschiderea tuturor comediantilor cunoscuti din Romania precum Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Teo, Vio, Costel sau Micutu.

Nelu Cortea este actor cu acte in regula.
De-a lungul timpului a jucat in mai multe productii straine recunoscute iar de curnad presteaza spectacole de Stand Up Comedy impreuna cu Bordea, Badea sau Micutzu, cu ultimul dintre acestia reusind sa lanseze cea mai controversata piesa comica din vara lui 2015: “Cine e grasuta mea”.
Este unul dintre protagonistii emisiunii “Neam Legat” de la Prima TV.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la StandUp Comedy cu Mane Voicu & Nelu Cortea

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

17 comments

  1. Am fost la un show de al lor chiar de ziua mea, in 29 decembrie,tot la capitoliu,insa am apucat doar partea finala!in 2015 tot de ziua mea am fost la un show de al lor!

  2. am auzit ca sunt foarte faini si nimic nu e mai placut dupa o saptamana de lucru ca o seara de stand up comedy

  3. Sa ma destin putin.. Sunt in febra pregătirlor pentru nunta si sunt destul de stresata.. Asa ca mi-ar prinde bine o seara de râs

  4. Vreau sa ma duc la numărul de stand-comedy, pentru că sunt o persoana care gusta orice manifestare de umor, indiferent de numele celui care face acest lucru. Îmi place că in România aceasta “arta” devine din ce in ce mai cunoscuta. #partikip

  5. Aș dorii să primesc aceste invitații pentru a-i vedea și în realitate pe cei doi comedianți, acum că tot vin în Cluj, nu doar la iUmor și pe Youtube.

  6. O portie de ras asezonata cu o mancare buna e un mod frumos de a incepe weekendul.

  7. Îmi doresc sa merg la acest show deoarece acest gen de show este pasiunea mea de când eram mic copil , iar pe Mane îl urmăresc de foarte mult timp și îmi doresc foarte mult sa l vad live și sa facem o poza .

  8. Imi doresc sa-i vad live, sa rad si sa ma simt bine/sa ma destind. Umorul si buna dispozitie ne fac mai sanatosi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *