Oferim 2 invitatii duble la We Love Retro, eveniment care va avea loc la Sala Polivalenta, in data de 18 noiembrie 2017, de la ora 20:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care  sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la We Love Retro.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati !

Puteti lasa comentariile pana in data de 7 noiembrie 2017, ora 10:00.

Artiștii care ne vor transpune în lumea retro sunt: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar în premieră N&D și Sweet Kiss, care s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment.

2 Unlimited – Consacrata trupă tehno-dance, care s-a remarcat prin single-ul No limit, prezent pe prima poziție a chart-urilor europene și care a vândut peste 18 milioane de albume în întreaga lume, va concerta pe scena WE LOVE RETRO într-o formulă nouă. Prezent va fi doar un membru original al trupei 2 Unlimited, Ray Slijngaard, alături de noua solistă Kim Vergouwen, despre care organizatorii sunt convinși că vor face un show de neuitat.

Haddaway – Artistul olandez, care a făcut furori cu piesa What is love și cu peste 900.000 de albume euro-dance vândute, va fi pentru prima dată în Cluj-Napoca după câteva apariții reușite în București.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la We Love Retro

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !