Oferim 2 invitatii la comedia Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!, eveniment care va avea loc online, in data de 12 martie 2021, de laora 20:00.

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la comedia Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 05 martie 2021, ora 10:00.

Râsul se întoarce la Teatrul Elisabeta! Publicul clujean are șansa de a se reîntâlni cu cel mai mare teatru independent din București, din confortul propriei case.

„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” este o comedie în regia lui Șerban Puiu, care de la premieră și până în prezent s-a jucat doar cu casa închisă, stabilind un record încă de la premieră, când biletele s-au epuizat în mai puțin de 24h. Comedia îi aduce pe ecranele dvs. pe actorii Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Lucian Ghimiși și Marcelo Cobzariu.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor la comedia Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !