Oferim 2 invitatii la Juliet’s Love, online show

Love , Juliet’s Love online show

Oferim 2 invitatii la spectacolul Juliet’s Love, online show , eveniment care va avea loc online, in data de 12 iulie 2020, de la ora 23:59.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti daca preferati spectacolele online sau cele clasice.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 10 iulie 2020, ora 10:00.

Nu ai reusit sa ajungi la premiera “Juliet’s Love” la Teatrul National ? Iti oferim sansa sa vezi spectacolul din confortul casei tale. Artisti care transforma povestea in miscari si emotie, pentru tine.

Probabil, niciodată scena elisabetană nu și-a găsit un echivalent mai adecvat decât în una de dans contemporan, prin simplitate, sobrietate rafinată și eleganța capacității de sugestie a spațiului psiho-artistic. Și probabil, nici o versiune scenică a celebrei opere “Romeo și Julieta” nu a fost mai apropiată de spiritul shakesperian decât creația Mario Dance Atelier, “Juliet’s Love“, in care protagoniștii au aceeași vârsta cu personajele principale (desigur, un mare plus la capitolul originalitate), un univers vizual minimalist dar în care se zbat să încapă toate sentimentele
și toată muzica din lume.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor la spectacolul Juliet’s Love, online show

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

9 comments

  1. Prefer spectacolele clasice deoarece reusesc sa iti transmita o altfel de emotie, insa spectacolele online sunt solutia cea mai buna, in contextul actual, pentru iubitorii de cultura.

  2. Si eu prefer spectacolele clasice deoarece reusesc sa transmita o altfel de emotie, insa spectacolele online sunt solutia cea mai buna, in contextul actual, pentru iubitorii de cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.