Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Toma, Sergiu și Andrei

Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Toma, Sergiu și Andrei, eveniment care va avea loc in data de 10 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentillor.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti la ce numar este editia FISC din acest an.

Puteti lasa comentariile pana in data de 3 noiembrie 2017, ora 10:00.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Toma, un artist dibaci care se mândrește cu o carieră de peste 10 ani în stand-up comedy. În anul 2004, a câștigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din Londra, unde a concurat puternic contra altor 29 de rivali.

Andrei Ciobanu, un moldovean căruia îi place să împărtășească din plin cu publicul experiențele sale din Succeava. Anul 2003 este anul când a debutat împreună cu Nicu Bendea și Iancu Șerbănescu alături de Trupa Comedica.

Sergiu Floroaia se mândrește cu o carieră de 11 ani în stand-up comedy, ani care i-au oferit șansa să își construiască o imagine pe măsură, cunoscut și datorită unor virale care au cucerit mediul online: “Cine-s Sergiu și Andrei” sau “Mă-ta are Cratimă” de pe Comedy Central.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Stand up Comedy cu Toma, Sergiu și Andrei

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *