Oferim 2 invitații pentru intreaga familie la Festivalul Silvoiței, eveniment care va avea loc in comuna Vultureni, în perioada 23-24 septembrie 2023.                    Invitații la Festivalul Silvoiței

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce mancare va aduce aminte de copilaria petrecuta la bunici.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 13 septembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Festivalul Silvoiței este pentru orășenii care își doresc să petreacă timp de calitate în aer liber împreună cu prietenii și familia. Am pregătit zeci de activități în aer liber, astfel că nu este loc de plictiseală.

Festivalul aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie. Un timp unde puteți experimenta bucuria și aventura vieții de la sat împreună cu cei dragi.

Vă așteptăm cu silvoiță, mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă.

În timp ce silvoița fierbe domol, tu împreună cu familia te vei putea bucura de:
– concursuri, activități & jocuri pentru copii
– ateliere creative
– plimbări cu tractorașul, cu căruța, cu calul
– mini-zoo
– mâncare tradițională delicioasă
– povești și discuții cu cei dragi.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor pentru intreaga familie la Festivalul Silvoiței

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!