Oferim 2 invitatii simple la calatoria muzicala I Am My Own Light

I Am My Own Light 7 iulie

Oferim 2 invitatii simple la calatoria muzicala I Am My Own Light, eveniment care va avea loc la Casa de Cultra a Studentilor, in data de 07 iulie 2022, de la ora 19:00. 

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa participati la acest eveniment

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 iunie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Un proiect inovator, ce îmbină compozițiile muzicii indiene cu potențial vindecător, numite “raga”, cu știința psihologiei și afirmațiilor pozitive, pentru bunăstarea emoțională și sănătatea psihică a omului modern. I Am My Own Light

Evenimentul este oferit de Karuna, întreprindere socială înființată în SUA, centrată pe experiențe transformatoare de conectare la Copilul Interior prin tehnici ludice și practici inspirate din știința contemplativă și înțelepciunea antică. Pornind de la efectele terapeutice ale “ragas”-urilor din muzică străveche a Indiei, Karuna a conceput și înregistrat104 afirmații meditative pentru 52 de stări emoționale și calități umane, cum ar fi recunoștința, libertatea, creativitatea, frumusețea, pacea, dar și frica, furia, tristețea, singurătatea. O parte din ele vor fi prezentate pentru prima dată în format live, cu prezența muzicienilor și a naratorului, în cadrul evenimentelor ce vor avea loc în România.

Tema aleasă este eliberarea copilului interior, conectarea cu inocența și luminozitatea sacră ce se află în interiorul fiecărui om.Suntem condiționați să ne concentrăm pe aspectele negative, să “trăim” în mintea noastră și să ne folosim numai creierul, instrument pentru disecție și analiză. Selectăm titluri negative din trecutul nostru și trăim narațiunea asemeni unei victime. Afirmațiile pozitive și contemplarea au puterea de a ne reconecta cu înțelepciunea interioară, care ne poate lumina percepția asupra locului nostru în lume. Prin intermediul acestor instrumente învățăm să scriem noi titluri și capitole la viața noastră, iar când aceste reflecții și afirmații create științific sunt îmbinate cu muzică vindecătoare, eliberatoare emoțional, rezultatul poate schimba “narațiunea” în moduri subtile, dar semnificative.

Această călătorie spre lumina interioară va fi ghidată, pe calea sunetului, de către Bhaskar Das, la bansuri (flautul indian din bambus) și Amit Mishra, la tabla, doi reprezentanți de seamă ai tradiției de muzică clasică din nordul Indiei. Facilitator va fi Arun Sardana, CEO și fondator karuna & Karuna Happiness Foundation (SUA), Master în Psihologie Clinică, Universitatea Columbia din New York.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la calatoria muzicala I Am My Own Light

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

9 comments

  1. Doresc sa particip la acest eveniment pentru ca sunt sigura ca ofera indicii despre cum sa te cunosti prin intermediul muzicii, ceea ce mi se pare un mod inedit.

  2. Îmi doresc sa particip deoarece vreau să explorez atât cultura indiană, cât și efectul afirmațiilor.

  3. Mi se pare o idee interesanta,o modalitate de a petrece timpul liber in care inveti ceva nou

    1. Puteti lasa comentariile pana in data de 29 iunie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.