Oferim 2 invitații simple la concertul Retro L’ Amour, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de 27 iulie 2024, de la ora 19:30.

Ce trebuie sa faceti? 

  1. Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce va doriti sa mergeti la Retro L’ Amour.

2. Sa dati follow la pagina L’Art Production

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!                  invitatii la Retro L’ Amour  invitatii la Retro L’ Amour

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 17 iunie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Retro L’Amoureste un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ’80 ’90 si prezent.

Boney M alaturi de Lizz Mitchell aduc un amestec captivant de muzica disco si ritmuri exotice care incanta audienta de peste decenii.

Dr Alban este cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive, cucerind inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile precum It’s My Life, Sing Hallelujah, One Love, Hello Afrika si altele.
Lian Ross impresionează cu Vocea sa puternică și hiturile dance remarcabile care au definit muzica anilor ’80 și continuă să fie iubite si azi. Hiturile precum Say You’ll Never, Young Forever, Fantasy si multe altele.

AdmiraL C4C – cunoscut pentru faptul că a creat o barieră între new style şi old style, Admiral C4C are de scopul prezenta şi generațiilor tinere muzica anilor ’80 şi ’90, de asemenea acesta este renumit și pentru numeroasele colaborări cu artişti legendari precum Dr. Alban si Lian Ross (Turn It Up, Moving On), Brick and Lace și Nyanda (Outta Control), Bumpa Clap feat Beenie Man, Timaya, Take Me To The Dance feat No Mercy, Lian Ross, Captain Jack..

Biletele se gasesc online.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Retro L’ Amour

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!