Oferim 2 invitații simple la concertul Retro L’ Amour, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de 27 Iulie 2024, de la ora 19:30.

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti muzica caror ani o veti putea asculta in cadrul concertului Retro L’ Amour.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 26 aprilie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Retro L’Amour este un concert, o poveste de arta muzicala care reuneste artisti legende.

Boney M alaturi de Lizz Mitchell aduc un amestec captivant de muzica disco si ritmuri exotice care incanta audienta de peste decenii.

Dr Alban este cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive, cucerind inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile precum It’s My Life, Sing Hallelujah, One Love, Hello Afrika si altele.

Lian Ross impresionează cu Vocea sa puternică și hiturile dance remarcabile care au definit muzica anilor ’80 și continuă să fie iubite si azi. Hiturile  precum Say You’ll Never, Young Forever, Fantasy si multe altele.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Retro L’ Amour

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!