Oferim 2 invitatii simple la concertul Vama Neconvențional, cel mai mare turneu național în 2021

Vama Neconvențional - Castigatorii

Oferim 2 invitatii simple la concertul Vama Neconvențional, eveniment care va avea loc la Parcul Muzeului Etnografic, in data de 20 august 2021, de la ora 16:00. Invitatii simple Vama Neconvențional 

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce ati vrea sa participati la concertul trupei Vama.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 13 august 2020, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Concertele se desfășoară în spații inedite, care devin astfel gazda prieteniei și a tuturor simțurilor și gusturilor încântate – de la muzică, la mâncare, la băuturi și cafele fine, la cărți și jocuri, ateliere creative și expoziții diverse de artă, la zone de relaxare sau acces la sound-check Vama, povești și sfaturi cu artiștii formației și amintiri de suflet.

Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Vama Neconvențional 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

10 comments

  1. Îmi amintesc cu nostalgie concertele pline de sentimente ce le aduc iar la viață melodiile de la Vama interpretate de timbrul vocal unic al lui Chirilă. Pur și simplu muzică unică de calitate care cumva iese din tipar și îți dă aripi către o lume feerică.
    Felicitări pentru inițiativă și pentru conceptul turneului. Locațiile în sine sunt pline de magie… alături de melodiile Vama, paradis. Bravo! <3

  2. Pleacă copila mea de 5 ani la bunici și pot și eu IN SFARSIT sa ies în oraș și sa stau cât vreau. Concertul Vama ar fi cireașa de pe tort!

  3. De ce vreau? Tocmai pentru că e Neconvențional! Și mi-ar plăcea să îi aud live, nu am fost la nici un concert de-al lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.