Oferim 2 invitatii simple la Ecstatic Dance – Spiralling

Oferim 2 invitatii simple la Ecstatic Dance – Spiralling, eveniment care va avea loc in data de 23 martie 2018, de la ora 18:00, la Urania Palace.

Ce trebuie sa faceti:

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti daca ati mai participat la un eveniment de acest gen, iar daca nu, de ce doriti sa mergeti.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Puteti lasa comentariile pana in data de  19 martie 2018, ora 10:00.

Ecstatic Dance este o cu totul altfel de petrecere, un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, în timpul căruia nu se vorbește, iar consumul de alcool, tutun și droguri este interzis.

Deschide-ți simțurile și vino să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la lumea ta interioara, la trăiri și emoții la care poate nu ai tot timpul acces sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Cum se vor desemna castigatorii celor 2 invitatii simple la Ecstatic Dance – Spiralling

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

10 comments

  1. Avand in vedere ca nu am mai paticipat la un asemenea eveniment, as dori sa trec printr-o asemenea experienta!

  2. Nu am mai participat la un astfel de eveniment, dar imi doresc sa particip deoarece am auzit numai lucruri bune despre el si vreau sa ies din zona de confort, sa imi testez limitele si sa experimentez un alt mod de exprimare 🙂 plus ca ma fascineaza spiralele <3

  3. Nu am participat niciodata la un astfel de spectacol, dar imi doresc sa particip deoarece iubesc dansul si mai ales cand e folosit ca o calatorie.

  4. Nu am mai participat, dar descrierea mă încântă. Sunt dansator de zouk brazilian și altele. Sunt curios ce presupune această petrecere.

  5. Nu am mai participat, dar mi-ar placea,simt ca este o experienta benefica 🙂

  6. Sa ma exorcizez – dansul a fost intotdeauna un mod placut de abandon, flow, de a-mi exprima emotiile fara cuvinte si ocazional de a scoate dracii din mine 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.