Oferim 2 invitatii simple la evenimentul Crăciunul cu André, care va avea loc la Cinema Florin Piersic, sambata 19 noiembrie 2016, de la ora 19:00.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la evenimentul Crăciunul cu André?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 14 noiembrie 2016, ora 13:00.

Spectacolul de cinema Crăciunul cu André, include un concert de Crăciun de 90 minute, nemaidifuzat până în prezent, cu faimoase piese precum Hallelujah, Jingle Bells, White Christmas şi multe altele, interpretate de către André şi faimoasa sa orchestră Johann Strauss, alături de sopranele şi tenorii săi.

Ca o exclusivitate pentru publicul din cinematografe, André îşi va invita fanii în oraşul său natal, pentru un tur Live, prin oraşul Maastricht gătit de Sărbatoarea Crăciunului.

De asemenea, André va participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri în compania gazdei CinemaLive, Charlotte Hawkings, care îi va pune artistului întrebări adresate de publicul din cinematografe.

Cum se vor desemna castigatorii celor 2 invitatii la evenimentul Crăciunul cu André 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !