Oferim 2 invitatii simple la festivalul RO-Wine, eveniment care va avea loc la CHIOS Social Lounge, in data de 27-28 octombrie 2018, de la ora 12:00.

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este culoarea de vin preferata de dumneavoastra.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 10 octombrie 2018, ora 10:00.

După cele trei ediții desfășurate până acum în București, “RO-Wine | The International Wine Festival of Romania” s-a poziționat ca fiind singurul eveniment dedicat exclusiv vinurilor premium și superpremium, cu accentul pus pe crearea de legături între producătorii de dimensiuni mici și medii, pe de o parte și piața horeca, alături de clienții privați, pe de altă parte.Sinergia dintre scopul acestui eveniment și profilul pieței și consumatorilor din Cluj a condus la o întâlnire inevitabilă: “RO-Wine” își va deschide porțile pentru publicul din inima Transilvaniei în această toamnă, pe 27 și 28 octombrie, la CHIOS Social Lounge.

“Prima ediție “RO-Wine” a adunat împreună, în primul rând, oameni frumoși care s-au bucurat de calitatea și poveștile vinurilor prezente. Asta se va întâmpla și la Cluj, unde întotdeauna am întâlnit un public educat și bucuros de evenimente speciale ca acesta. Îi invit pe pasionații de vin să ni se alăture într-un cadru elegant și să descopere excelența vinurilor românești și internaționale pe 27 și 28 octombrie la “RO-Wine” Cluj.” – Virgil Ianțuambasador RO-Wine.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la festivalul RO-Wine

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !