Oferim 2 invitații simple la Retro Party Romania, eveniment care va avea loc la Sala Polivalentă BT Arena, in data de 08 martie 2024, de la ora 19:00.              invitatii la Retro Party Romania  invitatii la Retro Party Romania 

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti numele a 2 artisti care vor participa la editia din acest an a Retro Party Romania.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 22 februarie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Retro Party Romania revine cu o nouă ediție incendiară dedicată Zilei Femeii, Retro Party Pentru Ea. Super petrecerea e dedicată femeilor, iar concertele live vor fi susținute de artiști consacrați.

După succesul edițiilor Retro Party România din 2023 și 2022, distracția va fi din nou în toi, într-o noapte memorabilă de 8 martie 2024.

Și pentru ca petrecerea să fie completă, distracția va continua pe ringul de dans cu cele mai cunoscute hituri retro din toate timpurile, mixate de DJ Antenna, unul dintre cei mai energici și experimentați DJ din România.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la concertul Retro Party Romania

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!