Oferim 2 invitatii simple la Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu si Crina Zvoboda

Oferim 2 invitatii simple la Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu si Crina Zvoboda, eveniment care va avea loc in data de 11 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentillor.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce inseamna FISC pentru voi.

Puteti lasa comentariile pana in data de 09 noiembrie 2017, ora 10:00.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Anul trecut, Vlad Grigorescu a reușit să îi impresioneze pe jurații iUmor care au rămas plăcut surprinși de numărul magicianului. Combinarea perfectă dintre magie și umor este cea care l-a propulsat spre succes, reușind astfel să aducă pe chipurile telespectatorilor bucurie și suspans. Însă, pentru Vlad, arta creativității atinge cote maxime, fiind mereu spontan în trucurile sale care de cele mai multe ori tind spre o latură periculoasă care trezesc fiori.

Paul Lungu, bărbatul energic îndrăzneţ pentru care stand-up-ul și magia reprezintă unul și același lucru, fără de care nu poate supraviețui. Prima lui apariție în media este la show-ul Românii au talent, trecând mai apoi la iUmor, moment de glorie pentru el, clasându-se în marea finală.

Crina Zvobodă este singura femeie-ventriloc din România si singurul artist ventriloc roman recunoscut mondial. Tânăra ventrilocă poate vorbi fără să-şi mişte buzele şi îşi amuza publicul cu umorul său. Aceasta a participat si la show-ul Romanii au talent unde a a juns in semifinala, acum vine in premiera la Cluj-Napoca la Fisc.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu si Crina Zvobodai

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

15 comments

  1. FISC = Petrecere a timpului în mod placut și vesel, cu glume și nu numai.

  2. distractie, relaxare, si perecera timpului intr-un mod placut si de calitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *