Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru

Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru, eveniment care va avea loc in data de 12 noiembrie 2017, de la ora 18:00, la Casa de Cultura a Studentillor.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti din cadrul carui festival face parte acest show de Stand Up Comedy.

Puteti lasa comentariile pana in data de 31 octombrie 2017, ora 10:00.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Radu Pietreanu

În 1988 a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Trupa de tip prigadă a realizat nenumărate spectacole live, albume audio, filme și emisiuni la PRO TV (unde se bucură de cea mai mare audiență în prime time) și la Kanal D.
După intrarea în pauză a proiectului Vacanța Mare, Radu Pietreanu a pornit un proiect personal de Stand Up comedy în care prezintă într-o lumină umoristică viața lui și peripețiile prin care trece de zi cu zi. Se folosește des de chitară și vocea lui pentru a încânta cu diverse parodii muzicale.

Doru Octavian Dumitru

Este cel care în epoca post communistă a introdus un nou gen de umor pe scenele din România (Stand Up Comedy). În 1991 a plecat în SUA, pentru a învăță comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg. Revine și realizează o lungă serie de turnee prin țară și momente umoristice la cele mai importante televiziuni din țară. În 2015 pune în scenă un nou one man show în fața a peste 3000 de spectatori la Sala Palatului București.

Vino să te bucuri te talentul celor doi maeștri a comediei și râzi la glumele lor inspirate din viață de azi.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Stand up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

15 thoughts on “Oferim 2 invitatii simple la Stand up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru

  1. FISC festivalul International de stand up comedy

  2. Festivalul Internațional de stand-up Comedy (FISC)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips