Oferim 2 invitații simple la stand up comedy Teo, Vio și Costel, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studenților, in data de 09 aprilie 2024, de la ora 21:30.

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un show de stand up comedy.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 29 martie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

În anul 2004 în București, pe scena de la Cafe Deko au avut debutul unii dintre cei mai cunoscuți comedianți români printre care și trio-ul „Teo, Vio și Costel”.

20 de ani și mii (poate sute de mii) de glume mai târziu, cei 3 pleacă să sărbătorească acești 20 de ani de comedie în toate cele 40 de reședințe de județ din România. Așa că te așteptăm la o seară de comedie alături de Teo, Vio și Costel!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la stand up comedy Teo, Vio și Costel

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!