Oferim 2 invitatii simple la Stand-up Evolution

invitatii la Stand-up Evolution

Oferim 2 invitatii simple la Stand-up Evolution, eveniment care va avea loc la Cinema Florin Piersic, in data de 16 decembrie 2022, de la ora 19:00 si 21:00.  invitatii la Stand-up Evolution 

Ce trebuie sa faceti?

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cand ati fost ultima data la un spectacol de stand-up comedy.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 23 noiembrie 2022, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

De peste 15 de ani pe scena de comedie si cu milioane de vizualizari pe youtube, Dan Badea este unul dintre cei mai indragiti comedianți din Romania iar acum ajunge in orasul tău și nu așa cu mâna goală ci cu materialul său cel mai bun din ultimii 15 ani. O combinație intre cel mai bun material al său și cel mai nou.

Un show inedit, interactiv și inovator, despre evoluția sa. Un show despre care cu siguranta se va vorbi si a 2-a zi! Și cel face și mai special este faptul că publicul va alege ce glume să spună comediantul.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Stand-up Evolution

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

60 comments

    1. Waaaa, mi-ar placea mult sa merg, ultima data am fost la un stand up in parcul de langa Iulius mall, dar nu stiu data, stiu doar ca a trecut cel putin 1 an de atunci 🙂

  1. Am fost săptămâna trecută și se pare ca se creaza dependenta …mai vreau .

  2. Waaaa, mi-ar placea mult sa merg, ultima data am fost la un stand up in parcul de langa Iulius mall, dar nu stiu data, stiu doar ca a trecut cel putin 1 an de atunci 🙂

  3. Cu sinceritate, nu am fost niciodata…da asa este…de asta imi so doresc sa particip la acest concurs si cine stie…poate reusesc sa castig si sa particip ptr prima data la un astfel de eveniment

  4. Cred că ultimul spectacol de stand up comedy la care am fost a fost undeva prin 2012. De fapt era o filmare pentru un canal de televiziune a unor pionieri ai stand-up-ului românesc.

  5. In 22 octombrie la Bruto au fost ,Ioana State ,Radu Bucalae,George Tănase .

  6. Cu mult timp în urmă, astfel că mi-ar plăcea să ,,Partychip” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.