Oferim 2 invitatii simple la Techsylvania 2019

Oferim 2 invitatii simple la conferința Techsylvania 2019, eveniment care va avea loc la BT Arena între 8 și 11 iunie 2019.

Ce trebuie sa faceti

 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la conferinta/ ce asteptari aveti de la conferinta Techsylvania .

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 27 mai 2019, ora 10:00.

In 2019, Techsylvania pregătește o ediție-eveniment care redefinește conceputul conferințelor de tehnologie din Europa de Est. 50 de speakeri internaționali, oameni de decizie din companii precum Nike, BBC, Databricks, Doctor on Demand, Go-Jek, Grab sau Softbank Vision Fund vin în premieră în România pentru a participa la a 6-a ediție a Techsylvani

Pentru al șaselea an consecutiv, Techsylvania aduce în premieră în România nume importante precum: Ion Stoica, co-inițiatorul Apache Spark și co–fondatorul Databricks, o companie evaluată la 2,7 miliarde de dolari, cu clienți precum HP și Shell; Ajey Gore, CTO al Go-Jek, una dintre cele mai mari companii din Asia axată pe ride-sharing, logistică și plăți online și evaluată la 9,5 miliarde de dolari; Adam Jackson, co-fondatorul Doctor on Demand, platforma de consultații și sfaturi medicale oferite online, care a atras investiții de 165 de milioane de dolari; Shane Luke, director senior al departamentului de AI și machine learning al Nike, dar și Matthew Postgate, directorul tehnic și de produs al BBC.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la conferința Techsylvania 2019

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

15 thoughts on “Oferim 2 invitatii simple la Techsylvania 2019

  1. Imi doresc sa particip la conferinta Techsylvania pentru a avea ocazia sa aflu mai multe lucruri interesante si actuale despre tehnologie. De asemena, invitatii conferintei starnesc in mine dorinta de a participa, acestia fiind oameni cu experienta in lumea tehnologiei, de la care cu siguranta voi avea ce invata.

  2. Techsylvania este o conferinta deosebita, care reuneste profesionistii intr-un mediu placut, unde putem schimba idei si putem arunca o privire catre viitorul tehnologiei. Imi doresc sa particip la aceasta conferinta deoarece nivelul este cu mult peste conferintele obisnuite la care avem acces in Cluj, iar profesionalismul invitatilor este de necontestat.

  3. Vreau sa particip că sa simt din nou acel vine pozitiv în ceea ce privește dezvoltarea IT-ului

  4. Am fost la dotnet convetion si am invatat multe. As vrea sa particip la acest event sa vad ce se poate invata de aici.

  5. Am mai fost si in anii trecuti, sunt prezentari interesante si tehnologii noi

  6. Tot ceea ce tine de domeniul “Tech” ma intereseaza, iar la “TECHSYLVANIA 2019” am vazut ca vor participa nume importante in domeniu, deci asteptarile sunt destul de mari, recunosc, mai ales pe partea de inovatii.

  7. Aș merge pentru a vedea technovampirii din Techsylvania.

  8. Mi-ar placea sa merg pentru ca se prezinta o multime de lucruri interesante care te inspira sa faci si tu mai multe.

  9. Mi-ar plăcea sa merg pentru lucrurile interesante care se prezintă.

  10. Doresc să aflu ultimele inovații în acest domeniu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.