Oferim 2 invitatii simple la Travel Smart Forum Cluj 2017

Oferim 2 invitatii simple la Travel Smart Forum Cluj 2017, eveniment care se va desfasura in data de 06 aprilie 2017, la The Office, de la ora 16:00.

Ce trebuie sa faceti

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 01 aprilie 2017, ora 10:00.

Cluj-Napoca gazduieste cel mai nou eveniniment de travel dedicat iubitorilor de calatorii adaptate tehnologiei moderne ce ne inconjorara in orice domeniu.

Travel Smart Forum Cluj 2017, este mai mult decat o conferinta clasica. „Integram domeniile conexe si ne dorim sa creem o comunitate unita prin pasiunea pentru calatorii si dorinta de a oferi si a beneficia de cele mai bune servicii, o retea omogena care sa creasca in timp, evoluand catre doua obiective elementare, si anume cresterea personala si profesionala in domeniul turismului”, au decarat organizatorii evenimentului.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Travel Smart Forum Cluj 2017

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !

9 comments

  1. Descoperi principii de gandire diferita,distractie,cunosti oameni noi din culturi difrite,explorare.

  2. Imi place să descopăr culturi noi si sa cunosc istoria unor locuri fascinante, care îți dezvolta cunoștințele si îți îmbogățesc experienta de viata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.