Oferim 2 invitatii simple la concertul Vama Neconvențional, eveniment care va avea loc la Parcul Muzeului Etnografic, in data de 20 august 2021, de la ora 16:00. Vama Neconvențional invitatii

Ce trebuie sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti 2 orase in care Vama va ajunge, in cadrul turneului național 2021- Vama Neconvențional.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 17 august 2021, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, nu se vor mai lua in considerare.

Concertele se desfășoară în spații inedite, care devin astfel gazda prieteniei și a tuturor simțurilor și gusturilor încântate – de la muzică, la mâncare, la băuturi și cafele fine, la cărți și jocuri, ateliere creative și expoziții diverse de artă, la zone de relaxare sau acces la sound-check Vama, povești și sfaturi cu artiștii formației și amintiri de suflet.

Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la Vama Neconvențional – turneu național 2021

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize !