Oferim 2 invitații simple la We Love Retro, eveniment care va avea loc la BT Arena, in data de 07 iunie 2024, de la ora 20:00.      invitatii simple la We Love Retro  invitatii simple la We Love Retro

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce vreti sa mergeti la We Love Retro 2024.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 03 iunie 2024, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Bănică  vor concerta pe 7 iunie, de la ora 20.00, la BT Arena din Cluj-Napoca, la ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România.

Germanii de la Fun Factory vor fi în premieră pe scena We Love Retro. ”Celebration”, ”I Wanna B with U” sau ”Don’t Go Away”, hiturile care au dominat muzica anilor 90 în întreaga lume, se vor auzi în BT Arena.

Lineup-ul este completat de East 17, una dintre cele mai importante trupe de băieți  ale anilor 90, cu peste 18 milioane de albume vândute în carieră. Cel mai cunoscut hit al lor, ”Stay another day” a ajuns pe primul loc al topurilor britanice în 1994.

Whigfield, cu al ei ”Saturday Night”, Nana, trupa care a făcut din ”Lonely” un hit incontestabil, C-Block și DJ Sash! întregesc un lineup incendiar pentru concertul din 7 iunie.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor simple la We Love Retro

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!