Oferim 3 invitatii duble la Comedia Ghici cine te suna?!

Ghici cine te sună?!

Oferim 3 invitatii duble la Comedia Ghici cine te suna, eveniment care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, in data de 19 septembrie 2021, de la ora 18:00.

Ce trebuie  sa faceti

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce reprezinta comedia pentru dumneavoastra.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook cu “Particip” nu sunt considerate inscrieri valide.

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 16 septembrie 2021, ora 10:00.

Comedia “Ghici cine te suna?!”, intr-o adaptare pentru scena de Andreas Petrescu, se bucura de o distributie de exceptie, formata din actori iubiti de publicul larg precum: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Silviu Mircescu, Laura Cosoi, Vitalie Bichir, Ramona Niculae.

Telefonul mobil poate dezvalui viata ascunsa a fiecaruia dintre noi. Suntem toti vulnerabili in fata unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vietii noastre pana in cel mai ascuns amanunt. O cutie neagra care ne stocheaza obsesiile si realitatea paralela a mesajelor, fotografiilor si a apelurilor din fiecare zi. Ritmul actiunii creste si capteaza atentia spectatorului pe parcurs, in timp ce rasturnarile de situatie si povestile personajelor se intercaleaza cu sunetul produs de telefoanele mobile.

Ghici cine te suna?! O piesa de teatru care te face sa razi in hohote, dar care te si sperie un pic, care te face sa realizezi ca uneori ai putea ierta mai usor. Este o piesa de teatru care te face sa iti dai seama ce ai de pierdut, ce castigi si ce gandesti cu adevarat, dar nu ai curajul sa recunosti.

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker? De aici toata lumea se prabuseste. Fiecare isi arata adevarata fata. Nimic nu mai poate fi la fel vreodata. Iti suna cunoscut? Seamana cu viata ta un pic? La teatru poti vedea cum ar fi… Si totusi, daca nu am juca niciodata acest joc? Poate ar fi mai bine daca ai trai in lumea reala, nu in cea virtuala.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Comedia Ghici cine te suna?!

Castigatorii, vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

39 comments

 1. Salut,
  Comedia este prilej de buna dispozitie si voie buna, prilej de facut haz de necaz si mai ales de eliberat endorfine in corp. 🙂

  Toate bune!

 2. Buna ziua! Comedia este pentru mine o modalitate de relaxare, de conectare la latura mea amuzanta, incarcare pozitiva, viziune colorata asupra vietii si inspiratie prin prestanta actorilor de pe scena.

 3. Pentru mine, comedia este un mod de a trai, un mijloc prin care uit de griji si ma bucur de moment. Si ce ar fi viata fara zambete si rasete?

 4. Comedia reprezintă un mod de a face față greutăților vieții prin a le pune într-o altă perspectivă.

 5. Comedia pentru mine este gura de oxigen după o săptămână de… Mamă unde mi-e bluza cu decolteu, Mamă nu mi-ai luat iaurtul preferat,.. Dragă nu mi găsesc sacoul!, e paharul de vin într o seara senina., pe balcon. E un reset de care am nevoie, la fel ca de o muzică bună dansata cu soțul meu. Da, e importantă să putem trăi frumos.

 6. Comedia pentru mine este viață! Cu un partener de viață care tot timpul este pus pe glume nu mă plictisesc niciodată și nu pot sta supărată!

 7. Comedia imi aduce aminte ca ne luam prea in serios ca oameni; ne arata defectele, ne pune in evidenta ridicolul din noi si ne aduce aminte sa mai radem si de noi insine.

 8. Când spun COMEDIE mă duc direct cu gandul la relaxare, râsete si voie buna

 9. Comedia reprezinta modul in care ar trebui sa ne raportam in general la viata! Sa ne bucuram mereu de ea asa cum se rade intr-una intr-o comedie <3

 10. Comedia este o formă de evadare din nebunia timpurilor noastre, care crează râsete, relaxare şi o stare de bună dispoziţie :).

 11. Comedia pentru mine inseamna desfatare, delectare, ruperea de rutina robotica de zi cu zi si deliciul savurarii momentului prezent.

 12. Comedia pentru mine e o stare
  De spirit! Mi-as dori sa pot sa fiu mereu jovial si sa iau rotul in ras !

 13. Comedia inseamna pentru mine cel mai frumos refugiu pentru interior din existenta cotidiana.

 14. Pentru mine comedia reprezintă cumulul acelor forme subtile de exprimare artistică, în acest caz teatrală, de a expune ridicolul din viața reală, de a ironiza tipologii, caractere și atitudini umane și toate acestea pentru ca prin rîs să devenim cu toții mai inteligenți și mai atenți la detaliile vieții de zi cu zi.

 15. Comedia reprezintă un moment care ne încarcă cu energie pozitivă și voie buna

 16. Comedia reprezintă un prilej de a (mai şi) surâde în fața contrastului dintre aparență şi esență.

 17. Comedia este o dimensiune care ofera guri si momente de inspiratie vesela, pentru trairea vietii cotidiene.

 18. Comedia reprezinta momentul in care ma simt bine , este starea mea de bine, un moment de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.