Oferim 3 invitatii duble la concertul Loredanei

Oferim 3 invitatii duble la concertul Loredanei, care va avea loc la Opera Nationala Romana, luni, 20 martie 2017, ora 19:30.

Ce trebuie sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti care este melodia preferata din repertoriul Loredanei?

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile pana in data de 16 martie 2017, ora 10:00.

Anul acesta, primavara vine cu cele mai frumoase sentimente! Loredana incepe pe 1 martie turneul national “Sentimente”, care va cuprinde concerte in mai multe orase din Romania. Artista va concerta pe 20 martie in Cluj Napoca la Opera Nationala Romana, incepand cu ora 19.30.

Turneul “Sentimente” se va desfasura intre 1-22 martie in 13 orase din tara. In noiembrie anul trecut, Loredana a sustinut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul Sentimente a fost asemenea unei usi deschise direct in sufletul artistei. Spectatorii au calatorit prin viata si activitatea Loredanei, trecand de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare data audienta cu un show complex, un spectacol multisenzorial.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul Loredanei

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

28 comments

  1. Melodia preferată din repertoriul Loredanei Groza se intitulează: Loredana feat. Alex Velea, Cabron & Mazare – Viva Mamaia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.