Oferim 3 invitatii duble la concertul lui Horia Brenciu, eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 30 octombrie 2016, de la ora 19:30.

Ce trebuie  sa faceti:

 

  • Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti cel putin 3 orase unde are concert artistul in cadrul turneului.
  • Sa ne scrieti un review  cu parerea voastra despre noi si sa ne acordati un numar de stele pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ILikeCluj/reviews. Cei care ne-au mai scris review-uri, pot participa la concurs doar in baza raspunsului de la intrebare.

Puteti lasa comentariile si review-urile pana in data de 28 octombrie 2016, ora 12:00.

Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

Cum se vor desemna castigatorii celor 3 invitatii duble la concertul lui Horia Brenciu

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !