Oferim 3 invitații duble la concertul sustinut de Veronica Liberati, eveniment care va avea loc la Restaurant Rodizio, in data de 30 septembrie 2023, de la ora 18:00.      Invitații la concert Veronica Liberati Invitații la concert Veronica Liberati

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce ati vrea sa mergeti la concert.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 septembrie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Veronica Liberati revine la Cluj-Napoca după impresionanta prestație din cadrul show-ului de televiziune Vocea României. Interpretarea piesei “Bună seara, iubite!”, a Loredanei Groza și timbrul vocal special i-au impresionat pe toți cei patru jurați ai emisiunii.

Parcursul artistic al Veronicăi Liberati este în plină ascensiune, în Italia fiind deja extrem de populară. A susținut concerte în Statele Unite ale Americii și în Canada, iar în Irlanda vocea ei a răsunat în musicalul ”Poveste de dragoste”, pus în scenă la Dublin.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la concertul sustinut de Veronica Liberati

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!