Oferim 3 invitatii duble la Disney – Magical Music from the Movies

Oferim 3 invitatii duble la Disney – Magical Music from the Movies, eveniment care se va desfasura la Sala Polivalenta, in data de 08 noiembrie 2016, de la ora 19:00.

Ce trebuie  sa faceti:

 

 • Sa scrieti un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la acest eveniment.
 • Sa ne scrieti un review  cu parerea voastra despre noi si sa ne acordati un numar de stele pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ILikeCluj/reviews. Cei care ne-au mai scris review-uri, pot participa la concurs doar in baza comentariului.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Puteti lasa comentariile si review-urile pana in data de 06 noiembrie 2016, ora 10:00.

După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul “Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY ÎN CONCERT, ajunge în premieră în România, într-un turneu național cu reprezentații în 5 orașe.

Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

Cum se vor desemna castigatorii celor 3 invitatii duble la Disney – Magical Music from the Movies

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

19 comments

 1. Iubesc lumea magica Disney si cred ca e o evadare frumoasa din realitatea stresanta de zi cu zu

 2. Imi plac desenele animate Disney si muzica lor.
  Dacă voi câştiga voi merge la concert împreună cu nepoţica mea. 🙂

 3. As vrea sa am ocazia sa-l duc pe nepotelul meu sa intalneasca personajele Disney

 4. Pentru ca sa ascult mult indragitele melodii din povestile copilariei si nu in ultimul rand pe paula seling 🙂

 5. Vreau sa merg pentru a retrezi magia feerica q copilăriei îndrăgite. 🙂 am review.

 6. Doresc sa particip pentru ca sa simt bucuria pe care o aveam cand eram mic iar filmele Disney imi incantau sufletul. Am review.

 7. As dori sa ii fac o surpriza baietelului meh in varsta de 5 anisori care adora personajele Disney.

 8. Am crescut cu desenele Disney si stiu toate melodiile. Inclusiv pe MP3 player am cateva dintre ele. Imi face mare placere sa ma intorc la perioada copilariei prin intermediul pieselor din desene. Imi doresc foarte mult sa merg la acest spectacol!

 9. Îmi plac mult desenele de la Disney și de asemenea îmi place cum cântă Paula Seling. Cred că o să fie un spectacol nemaipomenit.
  P.S.:Am review. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.