Oferim 3 invitatii duble la Gala Tango Cazino

Oferim 3 invitatii duble la Gala Tango Cazino, eveniment care se va desfasura la Opera Maghiara in data de 17 august 2016.

Ce trebuie  sa faceti:

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti de ce doriti sa mergeti la evenimentul Gala Tango Cazino.

Puteti lasa comentariile pana in data de 15 august 2016, ora 10:00.

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la evenimentul Gala Tango Cazino

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiilor.

Acestia au termen 12 ore sa raspunda la e-mail si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor mai urma si alte surprize !

11 comments

  1. As vrea sa-i fac o surpriza unei persoane dragi careia ii place foarte mult tango-ul 🙂

  2. As vrea sa ii fac o surpriza iubitului meu. De asemenea, as vrea sa-l conving sa luam lectii de dans, iar acest eveniment ar fi un prilej bun pentru a-i da un impuls.

  3. Mi-ar placea sa merg pentru ca niciodata nu am mai fost la un astfel de eveniment. Sigur e dragut!

  4. Imi place tang-oul, consider ca este un mod de socializa si de a cunoaste persoane noi. Este ceea ce imi doresc eu acum!

  5. Tango-ul este cel mai frumos , senzual si rafinat dans in doi . As dori sa ma duc cu sotul meu .Ma bucur foarte mult ca avem acest eveniment in Cluj. Multumim!

  6. Sunt pasionata de tango pentru ca mi se pare ca e un dans foarte elegant, expresiv si provocator in acelasi timp.; Tango-ul in sine este o poveste de dragoste redata in cel mai frumos mod posibil; desi implica multa tehnica si complexitate, el reuseste sa exprime o pasiune pe care nu am intalnit-o in alte stiluri de dans.

  7. As dori sa merg pentru a face o surpriza iubitei mele care este pasionata de tango.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.