Oferim 3 invitații duble la Los Locos – Latino party

Castigatori invitații Los Locos

Oferim 3 invitații duble la Los Locos – Latino party, eveniment care va avea loc la Restaurant Rodizio, in data de 30 iunie, de la ora 18:00.              Invitații la Los Locos

Ce trebuie sa faceti? 

Sa lasati un comentariu in formularul din josul paginii in care sa ne spuneti ce origine au membrii Los Locos.

Cei care comenteaza de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Comentariile la postarea concursului pe pagina de facebook, inclusiv cele cu “Particip”, nu sunt considerate inscrieri valide. 

Prin participarea la acest concurs va exprimati acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

Puteti lasa comentariile pana in data de 20 iunie 2023, ora 10:00. Comentariile lasate dupa aceasta data, NU se vor mai lua in considerare.

Vă vom încânta cu nimeni alții decât Los Locos, care prin hit-ul “Macarena” au câștigat inimile întregului mapamond și l-e-au reunit într-o singură bătaie.

Este duo-ul care a popularizat, mai întâi pe meleagurile italiene, mai apoi în toată Europa, ritmurile latino americane ale muzicii. Ei vor asigura buna dispoziție și vibe-ul de petrecere prin cântecele lor ritmate care te vor face, fără îndoială, să fredonezi pe ringul de dans. Doi italieni simpatici alături de care distracția este la ea acasă!

Cum se vor desemna castigatorii invitatiilor duble la Los Locos – Latino party

Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook si vor primi un e-mail cu datele necesare pentru a intra in posesia invitatiei.

Acestia au termen 24 ore sa raspunda la e-mail-ul trimis de noi si sa confirme prezenta la eveniment. In cazul in care in acest interval de timp nu ne contacteaza, vom alege alte persoane.

Succes!

Ramaneti pe site-ul nostru, vor urma si alte surprize!

17 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.